Lysbjergvej 2B, Hammelev 6500 Vojens - 158 m2 Café/restauration

Blue-Estate Erhvervsmægler kan nu tilbyde 158 m2 café/restauration, med tilstødende udendørs plads og børneområde ved motorvejsafkørsel til E45.

 

Lejemålet er beliggende ved afkørsel 68 på E45 motorvejen i forbindelse med OK tankstation og vaskeanlæg. Tilhørende lejemålet er der 6 parkeringspladser tilknyttet samt plads til udendørsservering og legeplads til børn. Yderligere skal det bemærkes, at parkeringspladsen er fungerende pendlerplads, som vil give attraktive kunder til caféen/restauranten.

  

Lejemålet har adresse på Lystbjergvej 2A i forbindelse med OK tankanlæg og bilvask. Lejemålet fremstår i god stand med bl.a. nyere inventar (ovn, opvaskemaskine osv.). Lokalet har en god rummelighed med fordelingsvæg til opdeling af indgang og spiseplads. Yderligere til lejemålet er der et nyere køkken med køl - og fryserum, baglokale med eget kontor og mødelokale samt toilet. Dertil medfølger et aflåst lager.

 

Kommende lejer har lov til selv at sætte 2 stk. skilte op, hvor udlejeren betaler strømmen til skiltene. Yderligere kan der efter aftale med udlejer være mulighed for at få tilknyttet et flag samt bannere, så virksomheden kan ses fra motorvejen samt Ribevej. 

 

Udlejer sørger for græsslåning samt snerydning på selve pladsen, og alt bliver efterset og rengjort inden udlejning til kommende lejer. 

 

Vi kan altid kontaktes på tlf. +45 70 60 29 99, der er både mulighed for fysisk og digital fremvisning.

Tekniske specifikationer

Type: Café/restaurant

Årlig leje + moms & forbrug: Kr. 144.000, - 

Drift: Driften er indregnet i angivet årsleje

Areal: 158 m2

Køkken inventar: Ja Toiletter/bad: 3 / 1
Køkken: Ja

Parkering: Fri og 6 tilknyttet pladser

Bindingsperiode: Efter aftale
Moms / Drift: Ja / Ja Sagsnr: 38-1337U Fremleje: Ja, ved godkendelse

 

Billeder udvendigt

Billeder Indvendigt

Nicolas Lund Madsen

Erhvervsmægler & Indehaver
Tlf. +45 30 15 29 99
E-mail

Nørre Voldgade 30
7000 Fredericia