Enggade 3 & 5, 7100 Vejle

Udlejningsejendomme i Vejle med udviklingsmuligheder

 

Blue-Estate Erhvervsmægler kan nu tilbyde Enggade 3 & 5 i Vejle. 

 

Ejendommene har en god beliggenhed i Vejle med kort afstand til busstation, togstation, indkøb og shopping. Yderligere er der nem adgang til både den Midtjyske motorvej samt den Østjyske motorvej.

 

Enggade 3: - En ejendom med mindre udviklingsmuligheder

Samlet har denne ejendom 4 enheder, hvoraf alle er beboelsesenheder. Enggade 3’s samlede boligareal er på 291 m2. Boliglejemålenes størrelser varierer fra 40-103 m2, lejlighederne fremstår ok, dog af ældre dato. Det skal bemærkes at lejligheden st. th. er tom, og at denne ikke har køkken installation samt at lejlighedens badeværelse er ved fællesgangen. 

 

Udvendigt er ejendommens facader og vinduer i ok stand, mens taget er ok dog med kvisteinddækninger som trænger til renovering. Yderligere er garagen ombygget til et udeskur/værksted, som i dag benyttes af lejerne i ejendommen. Tilhørende ejendommen er en hyggelig baggård med egen have.

 

Enggade 5: - En ejendom med store udviklingsmuligheder

Samlet har denne ejendom, 6 lejligheder samt 2 garager og et fælleslokale/atelier. Enggade 5’s samlede boligareal er på 298 m2, og lejlighedernes størrelser varierer fra 40-55 m2. Lejlighederne er slidte og trænger generelt til modernisering. De fleste lejligheder har eget badeværelse på gangen.

 

Udvendigt er ejendommens facader slidte, vinduerne er i ejendommen er ok, dog af ældre dato. Ligeledes er ejendommens tag af ældre dato, hvor kvisteinddækninger er slidte.

 

Tilhørende ejendommen er der er en fælles have og baggård til fri benyttelse for lejerne. Yderligere skal det nævnes at lejeren af Enggade 3, 2. Sal på nuværende tidspunkt er vicevært for begge ejendomme.

 

Samlet overvejelse

Fælles for ejendommene er de meget øjensynlige udviklingsmuligheder, her kan Bl.a. nævnes følgende:                        

Udlicitering af vand til lejerne, løbende forhøjelse af den samlede leje pr. m2 ved renovering, lejereserve og u-realiseret værdireserver i ejendommenes bagbygninger samt baggård.

 

Endvidere gøres der opmærksom på, at der for kommende ejer vil være udviklingsmuligheder i forhold til huslejen, da ingen lejere er blevet reguleret, siden indflytning.

 

Du er altid velkommen til at kontakte Blue-Estate Erhvervsmægler på tlf. 70 60 29 99 for yderligere.

Tekniske specifikationer

Type: Udlejningsejendom

Pris: Kr. 6.500.000, -

Moms: Momsfrit
Lejemål - Bolig: 10 Etageareal: 685 m2 Areal - Bolig: 589 m2
Drift: kr. 310, - pr. m2 Pris pr. m2: kr. 11.036, - Energimærke: D / E
Afkast: 5,33% Sagsnr: 107-1337 Speciale: Drift & Udvikling

 

Billeder udenfor

Billeder indenfor

Nicolas Lund Madsen

Erhvervsmægler & Indehaver
Tlf. +45 30 15 29 99
E-mail

Nørre Voldgade 30
7000 Fredericia