Købmagergade 41A, 7000 Fredericia

Attraktivt projektejendom i Fredericia udbydes til salg

 

Blue-Estate Erhvervsmægler & Lillebælt Erhverv præsenterer ejendommen på Købmagergade 41, Fredericia, en unik investerings mulighed for erhvervsinvestorer og projektudviklere.

 

Beliggende centralt i Fredericia, tæt på bymidten, udbyder vi denne attraktive ejendom, som byder på en attraktiv baggård, der indbyder til både ro og aktivitet.

 

Ejendommen er i dag opdelt i 4 ejerlejligheder og 3 bygninger, hvoraf den forreste bygning fremstår pænt med 2 beboelseslejligheder og et erhvervslejemål. Bygningerne bagerst på grunden fremstår ligeledes vedligeholdt, bygning 2 består af en ældre erhvervsbygning anvendt til lager på 231 m2. Bygning 3 består af 3 garager på samlet 72 m2.

 

Projektudvikling af Købmagergade 41A:

Ejendommens potentiale for projektudvikling er bemærkelsesværdigt, understøttet af det forberedende arbejde udført af nuværende ejer. Inkluderet er arkitekttegninger for udvikling af to yderligere ejerlejligheder, hver med egen altan og designet til at maksimere rum og lys med et areal på henholdsvis 111 m2 og 120 m2. Planlægningen inkluderer også omtanke for beboernes behov, med ressourcer allokeret til parkeringsløsninger, en fælles gårdhave, miljøvenlige cykelparkeringer og depotrum.

 

Ejendommen er særligt relevant til udvikling af nye ejerlejligheder, grundet ejendommens nuværende bygning 2 på 231 m2, der består af store lokaler med højt til loftet og en kraftig etageadskillelse. De fremtidige ejerlejligheder i stuen og første sal vil nyde godt af en direkte sydvendte placering og udsigt til den smukke fælleshave for de omkringliggende ejerforeninger.

 

Aktuel anvendelse:

Ejendommens nuværende beboelse består af en pæn og moderne stueejerlejlighed på 50 m2 samt en 1.sals ejerlejlighed på 100 m2. Yderligere er der 132 m2 erhverv, i dag udlejet til en meget stabil erhvervslejer. Nuværende ejer har forespurgt kommunen og fået tilsagn om, at erhvervsejerlejligheden også evt. kan konverteres til beboelse.

 

Det er værd at bemærke, at ejendommen tidligere har været anvendt til vaskeri, hvilket har medført en vis grad af forurening. Imidlertid er der udarbejdet grundige kortlægninger og afrensningsplaner, og kommunen har godkendt opførelsen af beboelse i henhold til jordforureningslovens §8. Yderligere detaljer og informationer er tilgængelige ved forespørgsel.

 

Du er altid velkommen til at kontakte Blue-Estate Erhvervsmægler på tlf. 70 60 29 99 for yderligere.

Tekniske specifikationer

Type: Projektejendom

Pris: Kr. 4.300.000, -

Moms: Momsfrit
Lejemål - Bolig / Erhverv: 2 / 2 Etageareal: 563 m2 Areal - Bolig / Erhverv: 150 / 365 m2
Drift: kr. 210, - pr. m2 Pris pr. m2: kr. 8.350, - Energimærke: D
Afkast: 4,19% Sagsnr: 134-1337,1 Speciale: Udvikling

 

Billeder / Tegninger

Nicolas Lund Madsen

Erhvervsmægler & Indehaver
Tlf. +45 30 15 29 99
E-mail

Nørre Voldgade 30
7000 Fredericia