Perlegade 60, st., 6400 Sønderborg

Blue-Estate Erhvervsmægler kan nu tilbyde en erhvervslejlighed til salg og– eller udlejning til detail i centrum af Sønderborg.

 

Denne erhvervsejerlejlighed i Sønderborg centrum er strategisk placeret ved Rønhavepladsen, et livligt centrum for begivenheder og aktiviteter. En tilgængelig passage fører direkte til parkeringsfaciliteter bag ejendommen, hvor en dedikeret parkeringsplads tilhører lejligheden, hvilket sikrer nem adgang for både ejer og kunder.

 

De store udstillingsvinduer giver en unik mulighed for at præsentere produkter og tiltrække opmærksomhed fra forbipasserende. Beliggende i en bevaringsværdig bygning, tilføjer erhvervslejligheden en historisk og karakterfuld dimension til dens omgivelser.

 

Direkte adgang fra gågaden fører ind i forretningslokalet, der er flot renoveret med bevarelsen af de fine gulve og loftets høje akustikpaneler, hvilket skaber en fornem og æstetisk tiltalende atmosfære. Der er et godt lysindfald i lokalet, hvilket yderligere forbedrer stemningen og gør lokalerne til et behageligt sted at være. Udover det primære forretningslokale rummer erhvervslejligheden et kontor og- eller behandlingsrum, et mindre lagerrum eller tekøkken med en praktisk opvaskemaskine samt et toilet. Yderligere er der til erhvervslejligheden en tør kælder, som også kan anvendes til lager.

 

Denne erhvervsejerlejlighed er ideel for en mindre virksomhed, der ønsker en central beliggenhed i Sønderborg centrum og sætter pris på æstetik og stil i deres arbejdsmiljø. Erhvervslejligheden er i øjeblikket ledig og tilbydes både til leje og til salg.  Der gøres opmærksom på, at der har været planlagt separatkloakering i 2021. Yderligere oplyses det, at alle forbrugsudgifter afregnes direkte.

 

Du er altid velkommen til at kontakte Blue-Estate Erhvervsmægler på tlf. 70 60 29 99 for yderligere.

Tekniske specifikationer

Type: Erhvervslejlighed til udlejning og salg

Salgspris: Kr. 1.600.000, -

Moms: Ja
Lejemål - Erhverv: 1 Areal - Erhverv: 193 m2 Pris pr. m2: 8.290, - pr. m2
Årlig leje + moms & forbrug, inkl. drift: Kr. 174.000, - Pris pr. m2 for leje: kr. 902, - pr. m2 Energimærke: D - Udløber d. 01.07.2024
Depositum: 6 måneder Sagsnr: 136-1337 Lokaler: 3

 

Billeder

Nicolas Lund Madsen

Erhvervsmægler & Indehaver
Tlf. +45 30 15 29 99
E-mail

Nørre Voldgade 30
7000 Fredericia