< tilbage 30-10-2023 - 13:38

Erhvervsartikel i Vores Fredericia

Trekantområdet har fået en ny spiller på ejendomsmarkedet, det er Nicolas Lund Madsen, den 32-årige iværksætter og Erhvervsmægler, der har grundlagt og driver Blue-Estate Erhvervsmægler ApS.

Siden starten af 2022 har Nicolas og hans dedikerede team arbejdet målrettet for at positionere sig som en pålidelig og kompetent aktør inden for salg og udlejning af erhvervsejendomme.

 

Historien bag Blue-Estate Erhvervsmægler begynder med Nicolas' beslutning om at følge sin passion og ambition om at blive en succesfuld mægler. Efter at have tilbragt 6 år som professionel rytter skiftede Nicolas kurs og rettede sin opmærksomhed mod ejendomsmarkedet.

 

Han understreger vigtigheden af at sætte konkrete mål og planlægge sin vej mod dem. Hans plan om at starte sin egen virksomhed tog dog en overraskende vending, da muligheden opstod tidligere end forventet.

 

"I januar 2022 stod jeg over for en afgørende beslutning: fortsætte i min nuværende stilling som erhvervsmægler i et Vejle-firma eller følge min drøm om at starte min egen virksomhed. Her var jeg heldig at have støtte fra en erhvervsmand, som også er en af mine mentorer."

 

"Han var interesseret i at hjælpe mig med at etablere Blue-Estate Erhvervsmægler og investerede kapital i den nye virksomhed," fortæller Nicolas.

 

Imponerende vækst
Blue-Estate Erhvervsmægler specialiserer sig primært i salg af investeringsejendomme, herunder boligejendomme, blandet ejendomme samt erhvervs- og lager- og logistik-ejendomme. 

 

Nicolas fremhæver, at salg af boligudlejningsejendomme udgør en betydelig del af deres forretning, svarende til omkring 70% af omsætningen. 

 

Virksomheden har oplevet en imponerende vækst på knap to år, med en salgsbeholdning, der er steget fra 70.000.000 DKK ved opstart til over 350.000.000 DKK fordelt på næsten 100 ejendomme, primært beliggende i Jylland og trekantområdet.

 

"I forretningens tid har vi solgt ejendomme for en samlet værdi af knap 80.000.000, - + de individuelle udlejningsemner som ikke er medregnet," fortæller Nicolas.

 

Ærlighed er vejen frem
Nicolas reflekterer også over udfordringerne på markedet, især de høje renter, der påvirker afstanden mellem købere og sælgere af indkomstgivende ejendomme.

 

Trods disse udfordringer lægger Blue-Estate Erhvervsmægler stor vægt på ærlighed, direkte kommunikation og en dybdegående rådgivning af deres kunder.

 

Nicolas er fast besluttet på, at deres kunder skal tjene penge på ejendomshandlerne.

 

"Vi er meget ærlige og direkte. Vi har også den klare holdning og opfattelse, at hvis ikke vores kunder tjener penge, så gør vi heller ikke. Derfor bruger vi også meget tid på at rådgive vores kunder og gør en ekstra indsats for at levere som aftalt."

 

"Vi er agile og meget servicemindede samt nærværende. Yderligere er der ingen kassetænkning inden for rammerne af Blue-Estate," understreger Nicolas.

 

"Vi er agile og meget servicemindede samt nærværende. Yderligere er der ingen kassetænkning inden for rammerne af Blue-Estate," understreger Nicolas.

Kommenter artikel


(Kommentarer skal godkendes før de bliver vist)

Kommentarer

<