< tilbage 20-10-2022 - 14:51

Alexander - Praktikant hos Blue-Estate Erhvervsmægler

Blue-Estate Erhvervsmægler har glæde af at have Alexander Fabricius Bøgner som praktikant i en periode på 12 uger. - Læs her hvad Alexander synes om sit praktikforløb

Blue-Estate Erhvervsmægler har glæde af at have Alexander Fabricius Bøgner som praktikant i en periode på 12 uger. Alexander startede d. 15. august i forbindelse med sin uddannelse som finansøkonom, og er en del af vores team indtil d. 4. november.

 

Udtalelse fra Alexander:

 

”Først og fremmest vil jeg gerne rose Nicolas Madsen & Patrick Dam-Jensen for at have været nogle fantastiske kollegaer, men også for deres modtagelse af mig i deres hverdag. Jeg har haft nogle super lærerige uger, hvor jeg er blevet meget klogere indenfor ejendomshandel med erhvervsejendomme, både indenfor salg & udlejning. Jeg har lært rigtig meget i min periode hos Blue-Estate Erhvervsmægler, og jeg har også udviklet mig som person. De 12 uger er fløjet afsted, og jeg har fået masser af erfaring, som jeg kan tage med videre i mit kommende arbejdsliv. Jeg havde en liste med arbejdsområder, jeg gerne ville gennemgå i forbindelse med mit praktikforløb. Jeg har fået lov til at være med til alle opgaver, jeg har ønsket at deltage i. Jeg har fået et konkret indblik i, hvad det vil sige at være erhvervsmægler, samt fået en masse sparring fra både Nicolas og Patrick. Jeg vil gerne sige tak for en fantastisk praktikperiode, og jeg håber at vores veje vil mødes igen i fremtiden.”

 

-

 

Vi hos Blue-Estate Erhvervsmægler har haft stor glæde af at have Alexander på holdet, og han har været en stor ressource i form af hjælp til diverse opgaver, vi har haft. Vi har haft en god kemi med Alexander, og vi har nydt at have ham på kontoret, både på det sociale aspekt, men også at have en kollega man kan regne med, når der var opgaver, der skulle laves til tiden. Yderligere har Alexander også vist en udvikling i form af at være mere selvstændig i form af at løse opgaver, samt kunne tilegne sig den nødvendige viden og informationssøgning der kræves.
Vi ønsker Alexander alt held og lykke med hans eksamen den kommende januar, og glæder os til at høre om hans resultat.

Kommenter artikel


Kommentarer

Nicolas - Blue-Estate 20-10-2022 - 14:58

Vi siger tak for god arbejdsindsats.

<