< tilbage 29-12-2023 - 08:16

Blue-Estate Erhvervsmægler ser frem mod positive ændringer på markedet i det kommende år

Velkommen 2024! Nicolas Lund Madsen og Patrick Dam-Jensen fra Blue-Estate Erhvervsmægler ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår. Med det nye år kommer også en forventning om positive ændringer på markedet, som de ser frem til med entusiasme.

2024 bringer håb om en mere stabil økonomisk situation, med udsigt til lavere inflation og faldende renter. Nicolas Lund Madsen deler sin forhåbning om, at det kommende år også markerer afslutningen på krig og vanskeligheder i områder som Ukraine og Israel.

 

Som erhvervsmæglerforretning er Blue-Estate særligt følsom over for renteændringer, da ejendomme, de arbejder med, ofte er afhængige af attraktiv belåning.

 

Som erhvervsmæglerforretning er Blue-Estate særligt følsom over for renteændringer, da ejendomme, de arbejder med, ofte er afhængige af attraktiv belåning.

 

"Når tendensen i markedet begynder at blive mere positiv, så åbner det også op for flere forhandlingsmuligheder rettet mod investeringsejendomme. Yderligere er det også vores forventning, at detaillivet, samt de mindre forretninger, igen begynder at blomstre op," tilføjer han.

 

Patrick Dam-Jensen, sagskoordinator og ejendomsmægler MDE, deler indsigt om belåning af investeringsejendomme og de ændringer, der er sket på dette område:

 

"For en almindelig boligudlejningsejendom tilbage i starten af 2022 krævede det i vores område (Trekantsområdet) en egenbetaling på omkring 20% af ejendommens pris. Det vil sige, købte man en boligudlejningsejendom til 5 millioner med 5 lejligheder, var kapitalkravet ca. 1. million. Nu har investorerne haft en længere periode, hvor kapitalindskuddet har lagt et sted imellem 30-40%."

 

Optimisme for det nye år
"I Blue-Estate går vi ind til det nye år med god optimisme," fortæller de. Blue-Estate inviterer samtidig til et arrangement den 18. januar 2024 fra kl. 15.00-17.30 på Nørre Voldgade 30, Fredericia.

 

Under arrangementet vil Blue-Estate præsentere deres visioner, og kunstner Desiree Letman vil udstille sine værker i deres kontor og afholde fernisering.

 

"Vi håber på at se mange kendte og nye ansigter til arrangementet. Skal du enten sælge eller overvejer at købe en investeringsejendom, eller mangler rådgivning herom, så er Blue-Estate klar til at hjælpe i det nye år," understreger Nicolas Lund Madsen. 

 

Blue-Estate Erhvervsmægler ser ud til at bevæge sig ind i det kommende år med stor optimisme, hvor de er klar til at møde nye udfordringer og hjælpe kunder med deres ejendomsbehov.

 

Du finder meget mere om Blue-Estate Erhvervsmægler på deres Facebookside og hjemmeside. Blue-Estate Erhvervsmægler har adresse på Nørre Voldgade 30, st. i 7000 Fredericia.

-

Læs artiklen her på Vores Fredericia

<